Solhus Gård

Solhus gård ligger like sør for Fannrem sentrum, og er en familiegård som har drevet med melk og potetproduksjon i flere generasjoner. I dag drives gården av Eli Solhus og Terje Rostad. Og i dag produserer vi poteter og korn på gården. I tillegg litt småskala grønnsaker. Besøk Solhus Gård sin gårdsbutikk som alltid er åpen i sesongen. Der får du kjøpt våre poteter og andre lokalproduserte matvarer. Kortreist og ren mat- direkte fra bonden.

Epost
elisolhus@hotmail.com
Telefon
47254925
Adresse
Orkdalsveien 735 - 7320 Fannrem

Smaker_Orkland_foto_kajsa_selnes_Low_res-141.jpg

Ta en potet...

... er som poteten, heter det. Men en potet er ikke bare en potet. Hver av de ulike sortene har sin egen smak og egenskap. De passer til ulike formål. Derfor er det greit å vite litt mer om hver sort.

gronnskakskurv.jpg

Gårdsbutikken

Velkommen til å besøke vår gårdsbutikk. Vår gårdsbutikk er selvbetjent og alltid åpen. Hos oss finner du lokalmat fra produsenter med kjærlighet for kortreist og småskalamat. 

red23-v2.jpg

Oss

Solhus Gård ligger like sør for Fannrem sentrum, like ved Rv 65. Gården drives av Eli Solhus og Terje Rostad. Vi produserer melk, kjøtt og poteter. Oppe på gården har vi en liten gårdsbutikk med gårdens produkter og andre lokalprodukter.

Vis flere sakerMedlemmer i produsentlaget